3 redenen om deel te nemen :

>> Maak uzelf kenbaar (pers, overheid, etc.)
>> Leg contacten met investeerders
>> Neem deel aan ”Clever Networking”, het europees ontmoetingsforum van de succesvolle europese entrepreneurs (Parijs - 26/11/2004)

 

De Europese Prijs voor Ondernemers

EUROWARDS is sinds 1991 de enige Europese wedstrijd waarin ondernemers uit 30 landen zich niet alleen met elkaar kunnen meten, maar waarin ze elkaar ook kunnen ontmoeten, en ideeën en ervaringen kunnen uitwisselen om hun activiteiten in Europa verder te ontwikkelen.

In 2004 staan een groot aantal veranderingen op het programma die het kwalitatieve en Europese karakter van het initiatief nog meer in de verf moeten zetten. De deelnemers kunnen daarbij rekenen op veel meer mogelijkheden om elkaar te ontmoeten en zaken te doen.

EUROWARDS is veel Europeser : één enkel Europees selectieniveau, op basis van criteria zoals performantie, leefbaarheid en Europese ontwikkeling, moet de genomineerde ondernemers niet alleen in staat kunnen stellen elkaar te ontmoeten en de confrontatie met elkaar aan te gaan, maar moet hen ook kunnen leren hoe ze met de hulp van experts hun bedrijf het best in de kijker kunnen brengen.

EUROWARDS is regelmatiger : de kandidaten sturen via een gebruiksvriendelijke Internet-interface hun kandidatuur door in het kwartaal van hun keuze. In 2004 zijn drie selecties gepland, de eerste begint op 1 april.

EUROWARDS is meer dan een wedstrijd : de ondernemer moet lid zijn van de vereniging om te kunnen deelnemen aan de EUROWARDS.

   
   
contacts : 2004@eurowards.com